Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Αγαπητοί επισκέπτες,

Προγραμματίζοντας τις διακοπές σας στη Λέρο μην ξεχάστε να επισκεφτείτε τον ιστοχώρο μας. Η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η υπηρεσίες μας συνδύαζονται με τα ολοκαίνουργια ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & τα ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ μας την καλοκαιρινή αλλά και την χειμερινή περίοδο.

TΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑΓΚΗΣ: 6972600035

*Πραγματοποιήστε τις κρατήσεις σας online και επωφεληθείτε έκπτωσης έως και 10% των τιμών μας.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

- MOTOLAND.GR - ΛΕΡΟΣ

Η εταιρία MOTOLAND, ιδρύθηκε το 1996 από τον κ. Ηλία που δραστηριοποιείται στη Λέρο, στην αγορά αυτοκινήτων & μοτοποδηλάτων γενικότερα, τα τελευταία 15 έτη.
Ο βασικός στόχος της επιχείρησης είναι να παράσχει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, με βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα ενοίκια. Έχουμε δημιουργήσει επίσης ένα δίκτυο των αντιπροσώπων που δίνουν στους πελάτες μας την ευκαιρία να νοικιάσουμε το αυτοκίνητό τους όχι μόνο στη Λέρο αλλά σε μερικά από τα τουριστικότερα μέρη στην Ελλάδας.
Προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, όλα τα οχήματα καλύπτονται από οδική βοήθεια 24 ώρες την ημέρα. Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει και να σας συμβουλέψει σχετικά με τη μίσθωση του οχήματός σας και να σας προτείνει την πιο κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ...
 Ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη παρέχοντας χαμηλές τιμές, υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, νέα αυτοκίνητα και 2 καταστήματα στα χωριά Παντέλι και Αλιντα (διαθέσιμο 24H). Εργαζόμαστε με επίσημη άδεια και τα αυτοκίνητα & τα μοτοποδήλατά μας ελέγχονται από το εθνικό τμήμα οδικής ασφάλειας, το οποίο εξασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες μας είναι οι καλύτερες δυνατές.

Οι παραδόσεις & οι παραλαβές των οχημάτων είναι δυνατές σε όλα τα σημεία του νησιου της Λέρου συμπεριλαμβανομένων των λιμένων & του αερολιμένα. Τα ραδιο CD, οι ηλιοροφές, τα παιδικά καθίσματα και ο οδικός χάρτης παρέχονται δωρεάν και κατόπην αιτήματος των πελατών.
Επίσης τα κράνη των μοτοποδηλάτων, τα ράφια αποσκευών, οι χάρτες και τα λουριά παρέχονται δωρεάν.

Προσφέρουμε επίσης την έκπτωση 10% για τους χρήστες του Ίντερνετ!

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και μπορούμε να παρέχουμε διάφορες ασφάλειες συμπεριλαμβανομένου:

- Σωματικές βλάβες έναντι τρίτων
-
Υλικές ζημιές έναντι τρίτων
-
Προσωπικό ατύχημα οδηγού
-
Νομική Προστασία
- Ασφάλεια κλοπής
-
Βοήθεια ατυχήματος

Τελικά, η καλύτερη εγγύηση που παρέχουμε είναι η προσωπική σας ικανοποίηση!
 

Ανακαλύψτε το νησί της Λέρου
Με τα ολοκαίνουργια οχήματα μας!
Η Λέρος εντάσσεται διοικητικά στην επαρχία Καλύμνου του Νομού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και περιλαμβάνει τον Δήμο Λέρου, στον οποίο υπάγονται οι έντεκα οικισμοί του νησιού και οι νησίδες Κίναρος, Λέβιθα και Φαρμακονήσι.

 

 

image

 

 

image

 

 

image

Η Λέρος είναι το ένατο σε έκταση νησί του Νομού Δωδεκανήσου (έκταση 53 τ. χλμ. και μήκος ακτών 71 χλμ.). Είναι βραχώδες νησί με μικρές πεδινές εκτάσεις ανάμεσα στα διάφορα υψώματα. Οι ακτές του νησιού παρουσιάζουν έντονο διαμελισμό και σχηματίζουν ασφαλείς κόλπους.

Το νησί διαθέτει δύο λιμάνια, νοτιοδυτικά το Λακκί, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου, και βορειοανατολικά την Αγία Μαρίνα.

«Ανεπιτήδευτη, γαλήνια, αυθεντική, χωρίς βεντετισμούς, «οικεία», η Λέρος σας περιμένει για να σας γοητεύσει προσφέροντας σας ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς»

Η Λέρος είναι ένας προορισμός που δεν έχει υποστεί τις συνέπειες της αλόγιστης τουριστικής κίνησης. Δεν υποστηρίζουμε ότι είναι για λίγους, αλλά σίγουρα είναι για ανθρώπους που θα ταξιδεύσουν μέχρι εδώ επειδή αγαπούν πραγματικά την ηρεμία και την καθάρια φύση, χωρίς να απαρνιούνται την ανάγκη για σωστή διαμονή, καλό και γνήσια ελληνικό φαγητό και νυκτερινή διασκέδαση.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Λέρο θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Λέρου καθώς και στο ενημερωτικό site leros.com.gr